Immunotic

Immunotic - Szívvel készül

„Sajnos – vagy szerencsére, már magam sem tudom – családi okok miatt kezdtem el foglalkozni a készülék fejlesztésével. Sokáig gondolkoztam a feleségemmel, hogy egyáltalán nyilvánosság elé hozzuk-e az eredményeket. Megtettük… Több éves kutatómunkám gyümölcse lett az Immunotic.

Szeretném megköszönni annak a sok embernek a támogatását, akik segítettek a gép fejlesztésében, és megépítésében. Köszönöm azt a sok kedvességet, amit kaptam a pozitív változásokért cserébe.

Nem lehet mindenkin segíteni, de sok embernek hasznára lehetünk, akár egy kis odafigyeléssel, jó szóval is. Büszke vagyok arra, hogy van egy termék, amit itt Magyarországon raknak össze kézzel, drágább, de legalább jó minőségű anyagokból. Büszke vagyok arra, hogy amikor odaadok egy készüléket, azt gondolom-kívánom, hogy segítsen ismét egy emberen, akinek éppen erre van szüksége. Büszke vagyok arra, hogy orvosokat is meggyőzött a készülék használata arról, hogy az egészséghez néha a legegyszerűbb úton is el lehet jutni.„

Szloboda Balázs

 

 

„Abban a kivételes helyzetben vagyok, hogy elmondhatom, választhattam. Az orvostudomány mai állása szerint széttárta a karját, és a statisztikában való hitet ajánlotta fel nekem, mint lehetőséget. Én nem hittem benne. Rákényszerültem, hogy más utat válasszak magamnak, és a családomnak, hiszen minden rezdülésemmel együtt rezdültek ők is. Ebből is kitűnhet, hogy kétségbeesésre egyáltalán nem volt sem idő, sem lehetőség. Hálás vagyok, hogy olyan társat kaptam, aki ebben maximálisan támogatott, és segített minden lehetséges szinten. Így ma elmondhatom, hogy tökéletesen egészséges vagyok, és ezt a semmihez sem fogható érzést szeretném megismertetni azokkal, akik nyitottak az újra és a változásra. Mert az Immunotic valami egészen más, mint amit eddig tapasztaltam.”

Szloboda Mónika

 

Az Immunotic Kft. 2011-ben alakult Szloboda Balázs, az Immunotic készülékek megalkotójának vezetésével. A cég rendkívül rövid idő alatt bebizonyította, hogy nem csupán szakmailag, de emberileg is felkészült arra, hogy mások útkeresésében hatékony segítséget tudjon nyújtani. A felhasználók igénye alapján a kapcsolattartás folyamatos, nem szűnik meg a vásárlással. Minden felmerülő kérdésre van válasz. Az emberközpontú szemlélet és a készülékek tudományosan is alátámasztott hatékonysága együttesen alkotják az Immunotic szívét és lelkét. A cég folyamatosan fejlődik, a kezdetektől érdeklődést vív ki a nemzetközi piacon is. A cégvezető álma, miszerint a készülékek Magyarországon kerüljenek először forgalomba, és itt váljanak ismertté és elismertté, már 2011-ben teljesült. Ezért 2012 – től megindult a külföldi forgalmazás lehetősége is, hogy minél többen megismerjék és használják ezt az egyedülálló technológiát szerte a világon.

Az Immunotic Csapata a természetes testi folyamatok megértésén és a fizikai közérzet egyre jobbá tételén dolgozik. A diszharmóniát hordozó rezgésinformációkat speciális frekvenciák és impulzusok segítségével az Immunotic készülékek újrarendezik, „összehangolják” a test rezgéseit, ezáltal teremtve meg ismét a harmóniát, az egészség alapfeltételét. A test tulajdonképpen „visszaemlékszik” a harmonikus állapotra. Célunk az egészségre való törekvés eme alternatívájának megismertetése, az Immunotic készülékek bemutatása, népszerűsítése minél szélesebb körben.

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

 Az Immunotic folyamatosan, piackutatásra alapozottan fejleszti a legújabb termékeit. Speciális készülékeink egymással is kompatibilis használatot tesznek lehetővé. Minden készülék nemzetközileg elismert bevizsgálási folyamatokon megy át, mielőtt a vásárlóhoz kerülne. Távolabbi terveink között szerepel egy saját mikrobiológiai laboratórium fenntartása, és az Immunotic készülékekre alapozott vizsgálati protokoll megvalósítása.

TERMÉKEK

 Az Immunotic, az Allergetic, az ImmunoSlim, a REmove és a Global készülékekkel a szervezet minden természetes folyamatát tudjuk támogatni, hogy a test, a lélek és a szellem ismét harmóniában dolgozhasson együtt, a jó közérzet megteremtésével pedig megnyílhasson a lehetőség a teljesség felé.

MINŐSÉG

Az Immunotic készülékek folyamatos üzemeltetése kiváló minőségüknek köszönhetően válik lehetővé. Az alkatrészek minden darabja a fellelhető legjobb minőséget képviseli.

TECHNOLÓGIA

 Az Immunotic készülékeken futó számítógépes programok garantálják a folyamatos, állandó frekvenciabiztonságot. A számos program közül bármelyiket választva biztonságos regenerációs hatású frekvenciatartományok kerülnek lefuttatásra. A készülékek Szloboda Balázs szellemi termékei, szabadalmaztatott, védjeggyel ellátott termékek.

KARITATÍV TEVÉKENYSÉGEK

Az Immunotic Kft. folytatja az általa kiválasztott szervezetek támogatását, melyek daganatos gyermekekkel, hátrányos helyzetű, sérült emberekkel, és állatmentéssel, állatgyógyászattal foglalkozva nyújtanak segítséget a rászorulóknak.

Figyelem! A használat nem helyettesítheti a kezelőorvos által rendelt terápiát!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 2
Heti: 5
Havi: 27
Össz.: 2 156

Látogatottság növelés
Oldal: 2013 év
Immunotic - © 2008 - 2019 - immunotic.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »